Karel Gott slaví narozeniny online: Absolonová přinesla sladký dárek!

Karel Gott a Monika Absolonová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. července 2019 12:49

Legendární zpěvák Karel Gott začal slavit 80. narozeniny s několikadenním předstihem a v přímém přenosu. Na Bertramce včera přivítal kolegyni Moniku Absolonovou, která mu přinesla pěkně sladký dárek.

To je obrat o 180 stupňů! Několik týdnů zpátky Karel Gott do poslední chvíle tajil narozeninový večírek s přáteli, jak se však přiblížil opravdový den jeho životního jubilea, 14. červenec, najednou je všechno jinak. Na sociálních sítích totiž oslavy probíhají prakticky v přímém přenosu.

Legendární zpěvák se během včerejšího dne pochlubil na sociální síti fotkou z domova, na které sedí u stolu s kolegyní Monikou Absolonovou, oba se širokým úsměvem. „A narozeniny můžou začít,“ napsal dojatý oslavenec Gott.

Totožný snímek sdílela i sama Absolonová, která se fanouškům svěřila se svými obavami. Dnes má totiž jít do jedné internetové televize o Mistrovi hovořit. „Co budu říkat? Že je jedinečný a boží,“ prozradila s předstihem.

V příspěvku se ovšem vrátila i ke středečnímu setkání na Bertramce. „Včera jsem mu přivezla buchty s tvarohem a rozinkama v rumu, páč je má rád a já mám ráda jeho, tak mu je vždy peču s radostí. Je vždycky moc milé s ním a jeho rodinou pobýt,“ dodala populární zpěvačka, která se už brzy chystá zpátky do práce.

Gotta záliba ve sladkém je známou věcí. Kupříkladu při návštěvách Českého rozhlasu mu jedna ze zaměstnankyň pravidelně po celé čtyři roky nosila zákusky, které sama pekla. Tradice započala, když chtěla zpěvákovou podepsanou fotku, ale přišlo jí hloupé přijít s prázdnýma rukama.

Témata: Karel Gott Monika Absolonová