Diana Kobzanová: Promluvila o boji s rakovinou!

Diana Kobzanová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. července 2019 10:35 | Aktualizováno: 11. července 2019 22:22

Diana Kobzanová (37) na sociálních sítích většinou vyvyšuje vtipné komentáře a fotky sebe a své rodiny. Teď ovšem promluvila o mnohem vážnějším tématu – rakovině!

Bývalá misska je sice většinou veselá kopa, tentokrát ale otevřela velmi vážné téma. Osoba, která je jí hodně blízké, se totiž aktuálně pere s rakovinou. „„Instagram je většinou místo k chlubení, ale někdy člověk v tom množství falešných úsměvů najde i naději," začíná svůj dojemný vzkaz modelka.

„Jo, je po půlnoci a já nespím. Nespím, protože moje kamarádka Iva je po 3. chemo a já jsem si vzala 'hlídací' služby na noc. Dneska spolu jedeme druhou noc i s Bibinou," popisuje Kobzanová nad snímkem své kamarádky, která sedí v posteli a přes hlavu má černý šátek vedle ní leží Dianina fenka Bibi.

Kobzanová se snaží být své kamarádce Ivě oporou od samého počátku. „Po druhý chemo jsem Ivu vytáhla na véču a do baru na drink - a nasmály jsme se jako dlouho ne. Teď sice na rajzování po Praze moc nálada není, ale pokud v pátek bude líp, čekejte nás na oběd!" žertuje Diana, která se svým partnerem Michaelem Frolíkem žije v Kanadě.

Pro ty, kteří procházejí něčím podobným, má jednu praktickou radu! „Jinak osvědčený super lék na žaludek po chemo je slepičí vývar!!! Ráda bych se o vás postarala o všechny,ale rozkrájet se nemůžu, jen doufám, že každá máte nějakou svoji trhlou Kobzanku, která pomůže a rozesměje, když duše nebo tělo bolí...“ dodala Diana Kobzanová.

Témata: Diana Kobzanová rakovina