Karel Gott se zhroutil! PRAVDA o jeho matce a otci ODHALENA!

Karel Gott 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. července 2019 10:13 | Aktualizováno: 11. července 2019 22:22

Zpěvák Karel Gott oslaví za pár dní své 80. narozeniny, kterých se ani jeden z jeho rodičů nedožil. Zatímco s matkou měl dobrý vztah, se svým otcem ale moc nevycházel.

Gottův bývalý přítel Milan Drobný v knize Náš Karel veřejně přiznal, že Karel Gott se otcem nikdy neměl dobrý dobrý vztah. Naopak, nějakou dobu spolu vůbec nemluvili!

"Začali spolu mluvit až po smrti matky, protože otec byl komunista a Karel byl proti. Pak se sblížili, otec některé věci uznal a Karel také," prozradil Drobný, kolem kterého je nyní živo zejména díky jeho názoru na Karlovu manželku Ivanu.

Právě smrt matky ale byla událost, která zpěváka citelně zasáhla. Podle Karlových přátel a známých to nesl jen velmi těžce a když se to dozvěděl, sesypal se.

"Pan Gott se zhroutil. Musela jsem mu to zavolat do Německa na vystoupení. Karel je však profesionál, ten večer normálně odzpíval," uvedla v knize manželka Gottova dvorního klavíristy Rudolfa Rokla Giovanna Roklová.

Ta v knize navíc prozradila, že její první zážitek s manželem Rudolfem byl právě u Gottových v posteli. "Nikdy dříve jsem to nikomu neřekla. Ale Karel to, myslím, ví. On tam také měl nějakou společnost," uvedla v knize.

Témata: Karel Gott