Jiří Krampol supí: Tolik let jsem jí věnoval a ona se ke mně chová takhle!

Jiří Krampol 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. července 2019 10:15 | Aktualizováno: 11. července 2019 22:22

Herec a moderátor Jiří Krampol neprožívá zrovna nejlepší životní období. V jednom kuse jej trápí stav manželky Hanky, podpásovku ale dostal i odjinud. Známý bavič si postěžoval na chování jedné z tuzemských televizí.

Jiří Krampol moderoval svého času velice úspěšný zábavní pořad Nikdo není dokonalý. V poslední době se o pravdivosti jeho názvu stále častěji přesvědčuje také osobně. Kupříkladu jeho manželka Hanka má neustále zdravotní i psychické problémy, kvůli kterým bude s velkou pravděpodobností zbavena svéprávnosti.

Jak si však známý bavič postěžoval, podpásovku dostal i od televizní stanice, která legendární pořad vysílala. „Trochu se mě dotklo, že když bylo nedávno výročí Primy, říkali, že se tam natočila řada úspěšných pořadů, jmenovali všechno možné, ale o Nikdo není dokonalý ani zmínka,“ posteskl si pro eXtra.cz.

Krampol se tomu diví z prostého důvodu, podle jeho informací šlo o nejsledovanější pořad v historii stanice. „Zábavný pořad s jedním bláznem, jako jsem já, který tam kecá nesmysly, měl pravidelně dva miliony diváků. A doteď to na kanálech Primy běží třeba i patnáctkrát za týden,“ připomíná.

Herec a moderátor si ovšem přece jen uvědomuje, že při jeho současných problémech jde o malichernost, a tak ukázal, že umí být shovívavý. „Byly to hezké časy. Prima se o mě krásně starala. Čtrnáct let mě živila, tak nevím, proč bych měl o té televizi mluvit blbě,“ nechal se slyšet.

Krampol má v posledních dnech přece jen důvod k radosti. Nemocnou manželku Hanku se mu podařilo umístit do léčebny, už předtím podle jeho slov přibrala pět kilogramů a přestala kouřit. Že by konečně bylo vše na nejlepší cestě k jejímu vyléčení?

Témata: Jiří Krampol