Šafářová řekla, na čem krachly její vztahy: Plekanec je další na řadě?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. července 2019 8:51

Měl by se Tomáš Plekanec znovu obávat budoucnosti? Lucie Šafářová přiznala, že ani ona vždy neměla v lásce štěstí a její vztahy často končily krachem. Vůbec nejdelší trval osm let. Vydrží spolu tenistka s hokejistou déle?

Snad úplně každý Čech ví, že hokejista Tomáš Plekanec měl v lásce zatím štěstí tak napůl. S Lucií Vondráčkovou má dvě zdravé a krásné děti, ovšem momentálně jsou uprostřed vlekoucí se rozvodové bitvy. Plekanec už si však našel novou partnerku, tenistku Lucii Šafářovou, a doufá, že s nastávající maminkou jeho třetího potomka to vyjde.

Šafářová ovšem přiznala, že ani jí zatím vztahy moc nevycházely. „My (tenistky – pozn. red.) to máme možná těžší, protože jsme celý rok pryč a hlavně každý týden někde jinde. Když muž není z tenisu, nemáme skoro šanci se vidět. Na tom krachla většina mých vztahů. Byla jsem osm let s Tomášem Berdychem, ale od té doby nic tak dlouho nevydrželo,“ prozradila Magazínu DNES.

Pro sportovce je podle ní těžké najít někoho, kdo jej vidí jako normálního člověka. „Určitě jsou případy, kdy je se sportovcem někdo jen účelově, kvůli slávě. Proto taky spousta vztahů po konci kariéry krachuje. Sláva skončí a život, co byl, už najednou není,“ vysvětluje tenistka.

Jak se vůbec partneři seznámili? Loni v létě přijel za Plekancem kamarád a hokejista jej vzal na Moravu do sklípku, kde zrovna Šafářová pořádala sešlost pro přátele. „Pozvala jsem i dost sportovců a lidí, na které jinak během sezony nemám čas. Tam jsme si poprvé trochu déle povídali, pak si začali psát a postupně to bylo čím dál vážnější,“ vylíčila Šafářová magazínu.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec