Bočanová rok tajila nového chlapa: Je to tajemný mistr Proper!

Mahulena Bočanová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. července 2019 15:52

Herečka Mahulena Bočanová udělala z představení nového partnera pořádné divadlo. Zničehonic jej totiž vzala do společnosti a rovnou na svatbu, přitom jsou spolu teprve rok. Co o něm následně prozradila?

Relativně nedávno se Mahulena Bočanová nechala slyšet, že má tak silnou vnitřní energii, že partnerský život s ní vydrží jen silní jedinci. I manželství s otcem její dcery Márinky Viktorem Mrázem nakonec skončilo velkou rozvodovou bitvou. Teď to však vypadá, že se přece jen někdo našel.

Oblíbená herečka patřila mezi asi tři stovky hostů, které si její kolegové Jiří Langmajer a Adéla Gondíková pozvali na víkendovou svatbu do středočeského Kostelce u Křížků. Sice to měl být jejich den, ale pozornost na sebe strhla i Bočanová, která šokovala tím, že se po jejím boku objevil nový, neznámý muž.

Holohlavý a urostlý Petr, jak se podle informací Blesku jmenuje, dorazil na místo obřadu s Mahulenou v luxusním bílém mercedesu s brněnskou „espézetkou“. Do soukromého objektu vstoupili bok po boku a celou dobu se potutelně usmívali.

„To je můj mistr Proper,“ odpověděla Bočanová Blesku na otázku, kdo je oním záhadným mužem. „Zašíváme se rok, ale asi to do nekonečna nejde. Adélka je naše výborná kamarádka,“ dodala herečka, která se po svatbě vydala na každoroční dětský tábor, na jehož chodu se podílí.

Snad to Mahuleně tentokrát vyjde, jelikož zatím měla na muže spíš smůlu. „Zažila jsem v životě dva, kteří byli schopni se do mě zachumlat, proplést nohama a usnout jako dudek. Ale to ty energie musíme mít podobné. Na to noční usínání to vydrží málokdo,“ řekla před časem Top Star magazínu.

Témata: Mahulena Bočanová