Patrasová hrozí rozvodem, Slováček reaguje: S nikým se mazlit nebudu!

Felix Slováček 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. července 2019 15:15 | Aktualizováno: 11. července 2019 4:38

Dáda Patrasová opět zintenzivnila snahu dotáhnout rozvod s Felixem Slováčkem do zdárného konce. Hudebník však vyslal domů jasný vzkaz, se současnou partnerkou Lucií Gelemovou se prý nebudou s nikým mazlit.

„Ta paní mě nezajímá!“ prohlásila Dáda Patrasová na adresu Lucie Gelemové, současné partnerky manžela Felixe Slováčka, kterému opět hrozí přes média rozvodem. Zdá se však, že výtvarnice si z těchto slov velkou hlavu nedělá. Pár spolu raději piluje oblíbený tenis a Lucie skládá o poznání staršímu hudebníkovi samé poklony.

„Felix je na tom po herní stránce lépe než já, ovšem snažím se, seč mi síly stačí, a uvidíme,“ rozpovídala se podle týdeníku Sedmička o bílém sportu. „Když budu fit a ve formě, tak se s nikým na kurtu mazlit nebudeme,“ dodal odhodlaný Felix.

Zatímco jeho manželka Patrasová se se svým partnerem Vitem chystá na Sicílii, Slováček se nechal slyšet, že se prostřednictvím speciálního zájezdu po mnoha španělských městech vydá po stopách orchestrů, ve kterých na Pyrenejském poloostrově vystupoval. Už se na to prý moc těší.

O poznání méně potěšující zprávy dostává z Čech. Patrasová totiž opět mluví o rozvodu a stěžuje si i na to, jak se k ní manžel momentálně chová. Přestal se totiž starat o objednávání zahradníka, takže si jej teď Dáda musí sehnat sama.

„Myslím, že naše manželství trvá skoro čtyřicet let, a to je neskutečně dlouhý čas. Asi nějaká setrvačnost. Hodně jsem pracovala, byla mimo dům a manžel měl hodně volnou ruku. Felix je taková povaha, která si dělá, co chce,“ promluvila Patrasová pro Aha! o možných příčinách krachu jejich vztahu.

Témata: Felix Slováček Lucie Gelemová Dagmar Patrasová