StarDance řeší přeběhlíka: Tvoje tvář ukradla hvězdu od konkurence!

Zuzana Norisová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. července 2019 13:55

Tvrdý konkurenční boj o diváky u televizních obrazovek dnes vypukl naplno. Nova představila prvního soutěžícího letošní Tváře, k nelibosti České televize jde o někdejšího úspěšného účastníka StarDance. Právě zmíněné soutěže budou na podzim bojovat o vaši přízeň.

Bude to na podzim velký souboj o televizní diváky mezi ostře sledovanými show StarDance a Tvoje tvář má známý hlas. Pomyslné první vítězství slaví televize Nova, která přetáhla od konkurence někdejší finalistku taneční soutěže. První soutěžící šesté řady Tváře je totiž herečka Zuzana Norisová.

Jak se svěřila přímo TV Nova, k účasti ji přesvědčila rodina. „Dcera mi jen řekla – maminko, určitě do toho jdi, musíš do toho výtahu, já to chci vidět. Velmi se těší. Spoustu řad jsme sledovaly spolu, měla jsem v nich mnoho známých, například kamarádku Mišku Badinkovou,“ uvedla.

Právě s kolegyní a kamarádkou Michaelou Badinkovou, která se účastnila předchozí řady Tváře, své angažmá v populární soutěži rovněž konzultovala. „Zavolala jsem jí a ona také říkala, ať do toho jdu, že je to fajn,“ vysvětlila herečka.

U Norisové zatím z rozhodnutí se zúčastnit převládají pozitivní pocity. „Nervozita se naštěstí ještě nedostavila. Těším se vždy, když přichází nějaká radostná práce. Teď mi najednou docvakává, že se to asi právě děje,“ svěřila se.

Témata: Zuzana Norisová Tvoje tvář má známý hlas