Rozvodová bitva o miliony: Vondráčková říká, že o peníze nejde, Plekanec ví své!

Lucie Vondráčková se syny 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. července 2019 13:36

Vlekoucí se rozvod manželů Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance se zatím nedostal ke zdárnému konci ani po návratu obou někdejších partnerů do České republiky. Jde, nebo tu nejde o miliony korun?

Rozvodová bitva mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekancem stále nebere konce. Přestože manželé před lety uzavřeli předmanželskou smlouvu, v níž bylo vše uvedeno. „Co je psáno, to je dáno“ ale v tomto případě neplatí, ze smlouvy je dnes jen bezvýznamný cár papíru.

Vondráčková se svého času zaklínala slovy, že o manželův majetek nemá zájem, jelikož si jej tvrdě vydřel. „Nestojím o to. Pracuju ráda sama a nepotřebuju, aby mě živil někdo jiný,“ řekla v únoru časopisu Téma. Tenkrát také tvrdila, že návrat do Česka je špatný nápad, aby pár měsíců nato otočila o 180 stupňů, když se dušovala, že se vždy chtěla vrátit.

Přestože už je zpěvačka a herečka znovu v Česku, hokejista tvrdí, že jeho žena nadále chce rozvod v Kanadě. „Manželka se chce dál rozvádět v Kanadě, což nechápu. Nebo možná chápu… Ale celou dobu říká, že jí na penězích nezáleží a že jí jde jen o dobro dětí. Tak nevím. Děti jsou tady, mají tu rodinu. Jsou spokojené a ona dál bojuje o rozvod v Kanadě,“ řekl Magazínu DNES.

Leccos naznačuje, že Plekanec může mluvit pravdu. Kanadské soudy koukají na rozvádějící se otce od rodin o poznání přísněji, na předmanželské smlouvy mnohdy neberou ohledy, tudíž od nich ženy mnohdy odchází s určitou částí majetku. A v tomto případě jde opravdu o nemalé peníze.

Konkrétně podle serveru eXtra.cz se odhaduje hodnota Plekancova majetku na 400 milionů korun. Vondráčková prý žádala asi 122 milionů korun a další zhruba půlmilion měsíčně jako výživné.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec