Ewa Farna obstála v nové roli: Maminka se stala macechou!

Ewa Farna 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. července 2019 12:55 | Aktualizováno: 11. července 2019 4:39

Zpěvačka Ewa Farna střídá role jako ponožky. Nedávno se stala maminkou, teď začala fušovat do řemesla hercům. V novém filmu, který vstoupí do kin už za pár hodin, ztvárnila macechu a podle všeho před kamerou velmi dobře obstála.

Jak už vás stars24.cz informoval, ze zpěvačky Ewy Farne je nově také herečka. V tomto týdnu vstoupí do kin česko-německý koprodukční snímek Uzly a pomeranče a na filmovém plátně nebude chybět ani novopečená maminka, která se s touto velkou novinkou svěřila o uplynulém víkendu svým fanouškům na Instagramu.

„Hej, milí zlatí, já budu ve filmu! A hraju, normálně jakože roli,“ pochlubila se Ewa na sociální síti a připojila i plakát snímku, na kterém se v horním řádku objevuje i její jméno, což dávalo tušit, že její role nebude někde v pozadí. Detaily o její postavě však vyšly najevo až nyní.

Farna už předem fanouškům prozradila, že ve filmu ztvární Martu. Ta se živí jako pošťačka, která se zaplete s vdovcem, kterého hraje populární herec Stanislav Majer. Z novopečené maminky malého Artura se tak stane macecha.

Zpěvačku už v předchozích dnech chválili za výkon ve filmu její fanoušci, kteří měli možnost vše vidět v předpremiéře. Vycházejí už také první odborné recenze, Farna kupříkladu obstála i před obávanou kritičkou Mirkou Spáčilovou, podle které to byl „kupodivu sebejistý herecký debut“.

Koprodukční snímek Uzly a pomeranče začal vznikat koncem loňského července a je adaptací stejnojmenné knihy Ivy Procházkové, které dokonce zařídila nominaci na Magnesii Literu. Film vstoupí oficiálně do kin zítra.

Témata: Ewa Farna