Aleš Háma prožil děsivou dovolenou: Svědkem tragédie!

Aleš Háma 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. července 2019 12:15 | Aktualizováno: 11. července 2019 4:39

Letošní dovolená Aleše Hámy neprobíhala úplně podle představ. Všestranný umělec si s rodinkou vyrazil na romantickou plavbu, na palubě lodi se však stali všichni svědky tragédie. Háma na sociální síti prozradil, co se přesně stalo.

Herec, moderátor i hudebník, Aleš Háma je prostě muž řady profesí, který si vzhledem k enormnímu pracovnímu vytížení bezpochyby zaslouží pořádnou dovolenou. Však ho v minulosti jeho vytížení přineslo jen zdravotní potíže. Na letošní volné dny ovšem nebude vzpomínat jen v dobrém.

Na sociální síti se totiž rozepsal o týdenní plavbě, kterou si sice všichni užili, co to šlo, bez jednoho zážitku by se však jistě obešli. „Bohužel jsme zažili i vzrůšo, které nemělo happy end. Německá turistka skočila z paluby…,“ popsal ve zkratce dění na lodi.

Ani neskutečné úsilí zhruba dvou desítek lodí, dvou vrtulníků a letadla s termovizí jí život nezachránilo. Příběh je o to smutnější, že záchranáři podle dostupných informací vylovili ženu z vody ještě živou, i přes včasný zásah už jí však nedokázali pomoct.

„Snad jen vy víte, proč jste to udělala a je Vám lépe… RIP. No i to se dá na plavbě po norských fjordech zažít. Ale zážitek je to i bez neočekávaných samovražd,“ konstatoval Háma, který na plavbu vyrazil s celou rodinou.

Jinak ale o plavbě na výletní lodi, která vyplula teprve letos v červnu, nemohl říct špatné slovo. Všichni si pochvalovali skvělé jídlo, servis na palubě i nepřetržitou asistenci zodpovědných lidí z cestovní kanceláře.

Témata: Aleš Háma