Zákulisí Gottovy tajné oslavy: Svědectví o slzách!

Karel Gott 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. července 2019 11:34

Oslavy osmdesátin legendárního zpěváka Karla Gotta probíhají za zavřenými dveřmi, přesto existují svědectví, jak vypadal červnový večírek s přáteli v Divadle Na Jezerce. Není divu, že tam došlo i na slzy dojetí.

Karel Gott sice opravdu oslaví osmdesátiny až tuto neděli v rodinném kruhu na chalupě v severočeské Doubici, s přáteli však velké životní jubileum oslavil už před více než dvěma týdny na večírku v pražském Divadle Na Jezerce.

Původně tajná oslava vzala za své, party tak nakonec neunikla médiím, která u vstupu čekala na příchozí hosty, mezi které patřil i herec, moderátor a známý bavič Jiří Krampol. Ten nyní podal pozoruhodné svědectví o průběhu narozeninového večírku.

Podle Krampola šlo o dojemnou a nenásilnou akci. „To se Ivaně moc povedlo, jak to zorganizovala. I Karel byl bezvadný,“ složil oblíbený herec poklonu oběma manželům. Ostatně je dobře známo, že se s nimi dlouhá léta přátelí, a tak by si jiné hodnocení snad ani nemohl dovolit. V rozhovoru pro eXtra.cz však zavzpomínal i na jeden dojemný moment.

„Jak zpíval Když jsem já byl tenkrát kluk, většina lidí uronila slzu. A já taky. Byl to doják. Když jsem mu přál, připomněl jsem mu, že jedna ruská herečka hrála v divadle až do sto sedmi let. Není tedy důvod, aby takový mladý šikovný kluk nezpíval ještě dalších sedmadvacet roků,“ řekl Krampol se značnou nadsázkou.

Herec a bavič se ještě nedávno těšil, že se s Mistrem potká i pracovně. Čeká se totiž na natáčení filmu Tomáše Magnuska, v němž měl hrát i Karel Gott. Podle Krampola už ale točit nechce, a tak byl do jeho role obsazen Josef Laufer.

Témata: Karel Gott