Kopřivová po rozchodu s Jágrem: Nebylo to moje přání, ale…

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. července 2019 10:53

Je to láska jako trám. Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický konečně vypustili do světa první společné foto. Nový pár momentálně tráví dovolenou ve Španělsku, kde modelka prozradila jednu velice zajímavou věc.

Veronika Kopřivová skočila po rozchodu s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem rovnýma nohama do nového vztahu s kolegou z branže Miroslavem Dubovickým. Sympatický pár je momentálně už na druhé dovolené, tentokrát ve Španělsku, odkud partneři provokují pozoruhodnými snímky.

Zatímco modelka stále ještě nezveřejnila jedinou fotografii s novým partnerem, Míra, který byl obzvlášť v předchozích dnech vystaven enormnímu tlaku, už se osmělil a začal jednat na rovinu. Publikoval totiž láskyplný snímek, na kterém se s Veronikou válí na pohovce.

„Jestli smích opravdu prodlužuje život, tak se cítím nesmrtelný,“ napsal k příspěvku evidentně šťastný Dubovický, který se Kopřivové nemůže nabažit. I ona teď na fotkách vypadá nadmíru spokojeně, je samý úsměv, i když si dovolenou na Pyrenejském poloostrově takhle úplně nepředstavovala.

„Gibraltar, nebyl na mým cestovním wishlistu (seznamu přání – pozn. red.), ale tahle brána do Evropy rozhodně stála za návštěvu,“ prozradila Kopřivová na sociální síti. Společně s Mírou dokonce na Instagramu rozjeli vlastní hashtag #mdvk222 na základě iniciál svých jmen.

Jde o další jasný důkaz, že je to láska jako trám, ačkoliv veřejně Kopřivová vztah ještě nepotvrdila. Vystačila si pouze s vyjádřením, že se spolu s Dubovickým vídají, více své soukromí komentovat odmítla.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický