Zvrat v léčbě Hany Krampolové: Náhlé stěhování! Podepsala revers?

Hana Krampolová s mužem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. července 2019 8:24

V léčbě manželky známého baviče Hany Krampolové došlo k nečekanému zvratu. Jiří Krampol přiznal, že nastal čas na stěhování z nemocnice. Podepsala snad nemocná Hanka revers, jak se všichni dlouho obávali?

Jiří Krampol se konečně dočkal mírného pokroku u manželky Hany Krampolové. Podařilo se mu ji umístit do léčebny, kde by ji měli dostat z jejích vleklých potíží. „V pondělí jedu za Hankou s kufrem oblečení a v úterý by měla odjet na odvykačku do Červeného Dvora,“ prozradil herec eXtra.cz.

Hanka momentálně podle jeho slov vypadá výborně, prý nekouří a přibrala pět kilogramů. Krampol září štěstím také proto, že se mu ji podařilo dostat do léčebny, ačkoliv má ústav dlouhodobě plno. Jeden z pacientů ale nedorazil na léčbu, a tak se uvolnilo místo.

„Revers sice v tom Dvoře podepsat může, ale kdyby to udělala, jde rovnou do blázince. Hanka sama ví, že se toho jinak nezbaví. A já už bych dál ten balvan neunesl. Léta mi to odčerpávalo energii. Jak jsem mohl dělat srandu, když jsem se musel starat o ženskou, u níž nikdo neví, co zase provede? I doktor mi říkal, že buď bych skočil z okna já, nebo bych ji snad z něj strčil,“ tvrdí známý bavič.

Krampol na závěr dodal, že podal žádost o částečné omezení svéprávnosti, přičemž momentálně se čeká na rozhodnutí. Podle herce a moderátora je vše na dobré cestě. „Jde o situace, kdy si nemocný neuvědomuje závažnost své choroby. Myslí si, že je zdravá, což není,“ vysvětlil Krampol.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol