Nemocí sužovaná Kadeřávková z Ulice: Naděje na vyléčení žije!

Anna Kadeřávková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. července 2019 16:17

Nemocí sužovaná herečka z Ulice Anna Kadeřávková má pro fanoušky skvělou novinu. Existuje prý velká naděje, že už letos se zcela zbaví lymeské boreliózy, která jí trápí už od dětství. Kdy se dozví klíčový verdikt lékařů?

Herečka Anna Kadeřávková, kterou tuzemští televizní diváci znají především z nekonečného seriálu Ulice, má i přes nízký věk – je jí 21 let – celkem vážné zdravotní problémy. Několik let zpátky se jí totiž vrátila nemoc, kterou trpěla už jako malá.

V sedmi letech onemocněla lymeskou boreliózou. „Díky antibiotikům, které jsem tenkrát brala, se vše na čas vyřešilo. V osmnácti letech se mi však symptomy nemoci vrátily,“ vzpomíná Kadeřávková v rozhovoru pro iDnes.cz na velké bolesti kyčlí.

„Chodila jsem po všech možných vyšetřeních a nikdo nevěděl, čím to může být. Až pak mámu napadlo, abych si nechala udělat test na boreliózu. A bylo to jasné,“ popisuje stále populárnější herečka plíživý návrat zákeřné nemoci.

Dnes se herečka léčí i za pomoci čínské medicíny a hlásí velké pokroky. „Musím říct, že se to hodně zlepšilo. Cítím se výborně a když to takhle bude pokračovat, myslím si, že na podzim bych si mohla udělat testy a mohla bych být od boreliózy čistá,“ prozradila zmíněnému serveru.

V léčbě může pomoct i klid a odpočinek, proto se teď moc těší na dovolenou a dva volné měsíce. Stačí jí prý jen pár věcí, aby byla spokojená – moře, slunce a nic neřešit. Snad se jí to splní a již brzy bude mít klid i od nemoci.

Témata: Anna Kadeřávková