Mirek Etzler hrdě prohlašuje: Jsem pražská kavárna, napadli nás!

Etzler, Miroslav 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. července 2019 11:40

Známý herec Mirek Etzler si před časem vjel na sociální síti do vlasů s kolegou Bořkem Slezáčkem a zlost z něj nevyprchala dodnes. O celém sporu se proto rozhodl znovu promluvit, tentokrát se to alespoň obešlo bez vulgarit.

Je to už více než měsíc, co se oblíbený herec Miroslav Etzler před zraky svých fanoušků na sociální síti drsně pohádal s kolegou Bořkem Slezáčkem kvůli demonstracím proti premiérovi Andreji Babišovi. Bořek si totiž v době tehdy probíhajícího MS v hokeji dělal z celé věci legraci, prý šlo o oslavy vítězství hokejového nároďáku nad Švýcarskem. Etzler však pro takový humor neměl pochopení.

Oba pánové si pořádně vjeli do vlasů, padaly i vulgární výrazy. Slezáček navíc urážel i Miroslavova bratra Tomáše, novináře, který dlouhá léta působí ve věhlasné zpravodajské televizi CNN. Ačkoliv se mnohokrát psalo o sporech bratrů, v tomto případě byli na stejné lodi.

Každopádně Etzler má stále nutkání se k celé věci vracet. „On (Slezáček – pozn. red.) mě na Facebooku nebo Instagramu napadl. Napadl i mého bráchu, který se ohradil vůči tomu, že Jágr jel s tou verbeží,“ připomněl pro Expres, že ve sporu šlo i o cestu legendárního hokejisty do Číny s delegací prezidenta Miloše Zemana.

„Pro mě verbeží, chápu, že pro někoho to není verbež, je to jeho volba, každý na to má právo. On napadl mého bráchu a to se mi tak nelíbilo, že jsem mu to napsal. Nějakým způsobem pak došlo k rozepři,“ vysvětluje Etzler.

Populární herec se navíc hrdě hlásí k příslušnosti k tzv. pražské kavárně. „Nevím, kde tento absurdní název vznikl, ale patrně to bude z úst pana prezidenta nebo jeho tiskového mluvčího. Já se cítím jako pražská kavárna,“ dodal na závěr.

Témata: Miroslav Etzler