Týnuš Třešničková: Velká změna! Své popáleniny už neskrývá!

Třešničková, Týnuš 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. července 2019 10:48 | Aktualizováno: 9. července 2019 17:41

Youtuberka Týnuš Třešničková je spokojená, protože je konečně doma! Navíc se její život, výrazně narušený nešťastnou ohnivou událostí, postupně vrací do normálu!

Plameny nezasáhly jen její obličej, ale i její vlasy. I proto se Týnuš rozhodla, že s nimi musí něco udělat! „Vlasy - koruna krásy. A opravdu to platí. Zdravé a upravené vlasy prostě udělají královnu každou z nás! Já jsem vždy měla své vlasy zdravé a milovala jsem je. Bohužel po nehodě jsem o nějaké množství vlásků přišla a spálený chuchvalec mi kadeřník odstřihnul jedním šmikancem,“ popsala youtuberka.

I proto bylo těžké se smířit s tím, že o svou pýchu přišla! „Měla jsem každý pramínek jinak dlouhý a na fotce můžete vidět, že pravou stranu jsem měla dost v nepoměru. A proto než mi vlásky dorostou, rozhodla jsem se pro prodlužko,“ vysvětlila fanouškům Týnuš.

Youtuberka, která strávila kvůli popáleninám druhého stupně dlouhé měsíce v turecké nemocnici, se vrátila domů a její život se postupně vrací do starých kolejí. Týnuš opět točí videa a přidává fotky na instagram. A svoje popáleniny, zejména ty na rukách, už tolik neskrývá!Týnuš Třešničková byla tři čtvrtě roku v péči tureckých lékařů, na konci září 2018 totiž byla vážně zraněna při ohnivé show ve známé istanbulské restauraci Nusr-Et, kterou vlastní kuchař Nusret Gökce známý po celém světě pod přezdívkou Salt Bae. Utrpěla tehdy popáleniny na třetině těla.

Témata: Týnuš Třešničková