Zuzana Bubílková: STRACH O ŽIVOT...

Zuzana Bubílková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. července 2019 8:29

Moderátorka Zuzana Bubílková tráví léto s rodinou. Jako každý rok vyrazila za svým synem Tomášem za velkou louži do Kalifornie. Jenže její cestu provází strach a obavy!

Bubílková jezdí do Ameriky pravidelně, její syn tam vystudoval a dnes se živí jako automobilový designér. I přesto, že se moderátorka na rodinu těší, neobejdou se její cesty bez problémů!

Má za sebou i pořádně nepříjemné zážitky. V USA totiž zažila už dvě zemětřesení, a především to druhé ji pořádně vyděsilo!

„To druhé bylo silnější. Pochodoval nábytek a stěny domu se chvěly. Pochopila jsem, proč se tu nesmí stavět z cihel, to by už bylo po baráku,“ popsala svůj strašidelný zážitek pro Blesk Bubílková

Má proto obavy, že se něco takového může opakovat! „Doufám, že to není začátek apokalypsy, kterou LA předpovídají vědci. Trvalo to dobrou minutu. Ze země se ozýval takový hrozivý hukot, není to nic příjemného," vysvětluje.

Ani obavy ze živelné katastrofy ji ovšem neodradily od cesty za jejím potomkem, který má americké občanství a který trvale žije v zámoří.

Témata: Zuzana Bubílková USA Zemětřesení