DRAMA na Bertramce: Řev a hádky u Gottových!

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. července 2019 8:26 | Aktualizováno: 9. července 2019 23:45

Milan Drobný si nedá pokoj a neustále publikuje další svědectví z domácnosti svého dlouholetého kamaráda Karla Gotta, s nímž je momentálně na ostří nože. Naposledy se rozpovídal o dramatu na Bertramce, došlo i na řev a hádky.

Zpěvák Milan Drobný stále nepřestává udivovat svými vyjádřeními na adresu Karla Gotta a jeho manželky Ivany, na kterou v posledních dnech upřel intenzivní pozornost. Ve zkratce se snaží tvrdit, že za celou kauzou stojí ona, jelikož vstoupila mezi Gotta a jeho přátele. A to si dovolila opravdu hodně…

Celý spor vypukl poté, co Drobný ve vzpomínkové knize prohlásil, že Gottův dlouholetý řidič mu měl sdělit, že „Karla mlátí jeho manželka Ivana“. Zpěvák si za tím dodnes stojí. „U toho, co Olda říkal, byli i další lidé, kteří to mohou potvrdit. Řekl mi: ‚Kdybych mohl, o tom, jak se chová, bych napsal knihu,‘“ vzpomíná pro eXtra.cz.

Sám Drobný byl údajně u několika hádek, kdy Ivana Gottová nadávala bývalé hospodyni legendárního Zlatého slavíka paní Jandové. Byl to prý hrozný zážitek, na který Gottův spolužák a dlouholetý kamarád jen tak nezapomene.

„To bylo hrozné, jak na ni řvala. To je paní, která byla prakticky Karlovou druhou maminkou. Starala se o něj. Dělala mu snídaně, všechno. Bylo to samé ‚Karlíček sem, Karlíček tam‘. Pak přišla Ivana a byl průšvih jak barák,“ líčí Drobný.

Témata: Karel Gott Milan Drobný Ivana Gottová