Chantal Poullain šokuje: Nový vztah?! Stále miluju…

Chantal Poullain (foto: nova - Art) 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 16:16

Herečka Chantal Poullain se dodnes nezbavila pouta na bývalého manžela Bolka Polívku, ostatně sama přiznává, že si to ani nepřeje. Může jí však vyjít nový milostný vztah, pokud bude do médií tvrdit, že stále miluje někoho jiného?

Česko-francouzskou herečku Chantal Poullain mají lidé u nás i na Slovensku spojenou především s osobou Bolka Polívky, s nímž má syna Vladimíra. Slovenskému serveru Plus Jeden Deň však přiznala, že se momentálně v jejím životě rodí nový vztah s neznámým cizincem, a to ačkoliv má pro exmanžela stále slabost.

„Toužím po lásce a blízkosti partnera, který mě bude mít rád a bude mojí oporou. Bojím se však, že to nedopadne podle mých představ, což mě teď velmi trápí,“ řekla slovenskému serveru. Zároveň se však nechala slyšet, že kdyby jí zavolal Bolek, že ji potřebuje, okamžitě by se kvůli němu vydala klidně na opačnou stranu zeměkoule.

Láska mezi nimi přetrvává podle jejích slov dodnes. „Stále ho miluji. Je to úžasný člověk. Jistě, zažili jsme i těžká období… bum, bum, bum!“ zavzpomínala na dobu kolem roku 2002, kdy se s oblíbeným hercem definitivně rozvedli.

„Tehdy jsem přemýšlela, jestli se nevrátím do Francie. Kdybych byla sama, určitě bych to udělala, ale byl tu náš syn Vladimír. Dítě má mít nejen mámu, ale i otce,“ vysvětluje Chantal, proč nakonec zůstala, přestože měla obavy, z čeho budou se synem žít, protože do té doby hrála divadlo jen s Bolkem.

Na pódiu se nakonec s bývalým manželem objevují dodnes. „Osud mi přinesl práci v podobě úžasných příležitostí: Shakespeare ve verších – Romeo a Julie, Mistr a Markéta a mnoho dalších. Teď momentálně zkouším představení v Divadle Bolka Polívky. On jednoduše patří do mého života,“ dodala Poullain v rozhovoru pro Plus Jeden Deň.

Témata: Chantal Poullainová