Řepka si podmanil věznici na Borech! Jednu věc ale odmítá dělat!

Tomáš Řepka 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 14:54 | Aktualizováno: 9. července 2019 5:59

Dlouho o něm nebylo slyšet, ale podle nejnovějších informací si odsouzený fotbalista Tomáš Řepka vede po přesunu do věznice na Bory nadmíru dobře. Mezi spoluvězně velice rychle zapadl a zlobí je pouze tím, že se odmítá účastnit jedné společné aktivity.

Od chvíle, co bývalého fotbalistu Tomáše Řepku přemístili z ruzyňské věznice do zařízení v Plzni na Borech, se po asi nejslavnějším českém vězni současnosti slehla zem. Je to přitom už měsíc, co se Řepka stěhoval na západ Čech, převezen sem byl přesně 7. června.

Ačkoliv jej tehdy spoluvězni vítali ukazováním písmene V jako Viktoria, aby oddaného sparťana Řepku poškádlili, nakonec šly klubové sympatie stranou. Podle zdrojů Deníku totiž fotbalista nemá žádné výjimky ani konflikty se spoluvězni a chová se naprosto bezproblémově.

„Při procházce jsou kolem něj hloučky, vězni poslouchají jeho vyprávění,“ prozradil Deníku jeden ze zaměstnanců věznice na Borech, které se přezdívá „hotel Hvězda“. Momentálně je tam však hlavní hvězdou Řepka, který se nechal slyšet, že by v budoucnu rád napsal další knihu.

Ostatní vězni samozřejmě moc stáli také o to, aby si s nimi někdejší fotbalový reprezentant kopl do míče. Řepka však jejich prosbám, aby si šel zahrát nohejbal, nevyhověl. Podle informací Deníku to vysvětlil slovy, že pro něj jako fotbalistu to není to pravé ořechové.

Podle všeho si Řepka nejspíš v Plzni odpyká zbytek dvouapůlletého trestu za zpronevěru a poškozování práv exmanželky Vlaďky Erbové. Vězeňská služba však kvůli současným zákonům nemůže takové informace o konkrétních osobách podávat.

Témata: Tomáš Řepka