Šafářová je těhotná s Plekancem? Blízká osoba tenistky je v šoku!

Lucie Šafářová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 14:13 | Aktualizováno: 9. července 2019 5:59

V uplynulém týdnu vyšlo najevo, že tenistka Lucie Šafářová je se svým partnerem, stále ještě ženatým hokejistou Tomášem Plekancem, těhotná. K některým jí blízkým osobám se však tato šokující informace dostala až se zpožděním.

Trenérovi Davidu Kotyzovi prošla pod rukama řada českých tenistek včetně Petry Kvitové nebo Karolíny Plíškové. V současnosti vede Barboru Strýcovou, která svého času plnila stránky bulvárních médií, stejně tak byla jeho svěřenkyní Lucie Šafářová, která je plní v současnosti. Minulý týden totiž potvrdila, že s hokejistou Tomášem Plekancem čeká dítě.

Pro Kotyzu to byl šok. „Jak jsem úplný neandrtálec v sociálních sítích, chybí mi některé informace. Až tady (na Wimbledonu – pozn.red.) jsem se dozvěděl, že je těhotná,“ prozradil serveru iDnes.cz. Zpětně mu tak prý došlo, proč se Šafářová loučila s profesionální kariérou už o několik týdnů dříve.

O tom, jak blízko k sobě mají, hovoří i fakt, že Šafářová si postavila v Líšni dům jen asi 500 metrů od místa, kde bydlí její někdejší trenér. Dokonce ji tam už potkal se současným partnerem. „Viděli jsme se v Líšni v Potrefené huse, kam přišla s Tomášem Plekancem na oběd,“ popisuje.

„Znám ji od čtrnácti, kdy přišla do Prostějova, kde se dala dohromady s Berďou (tenista Tomáš Berdych, někdejší partner Šafářové – pozn.red.). Žili spolu v domečku bez rodičů a dávali to jako profíci, což bylo úžasné. Měli v hlavách nastavené: „Jedem!“ Nešli do hospody, do kasina nebo bůhvíkam. Rychle to uteklo. A najednou Lucka čeká miminko,“ pokračoval překvapený Kotyza.

Na závěr pak zavzpomínal na to, jak byla Šafářová oddaná tenisu. „Lucka jela jako mašina. Zápas, trénink. Koho tam mám? Nezajímá. Nebála se. Vypadala křehce, ale uvnitř je jako křemen. Na kurtu šla do soupeřek drze, ostře,“ přidal Kotyza slova, která leccos vysvětlují.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec