Mašliková se naštvala na Čechy: To mám jako chodit s mastnými vlasy a zarostlým podpažím?!

Hana Reinders Mašlíková 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. července 2019 11:40

Modelka a moderátorka Hana Reinders Mašlíková už má sice sedmatřicet a doma dítě, přesto se ráda předvádí. A přestože jí někteří nabádají, že jako matka by se neměla takto vystavovat, ona má na věc jiný názor!

Mašlíková se v roce 2006 zúčastnila české soutěže krásy Miss České republiky a získala titul Miss Silueta. Mediálně známou se stala účastí v reality show Trosečník. Dnes se spíše věnuje moderování.

Přesto ráda provokuje a na sociálních sítích pravidelně ukazuje svoje fotky například v plavkách! A to i přesto, že pak čelí velké kritice. „Jednou mi někdo řekl, že jako matka bych se už neměla fotit v plavkách, že už se to nehodí. Mám jiný názor, myslím si, že jakákoli máma se může fotit v plavkách, ať vypadá jakkoli,“ vzkázala kritikům.

„Mateřství z nás nedělá najednou jiné ženy. Pořád se můžeme líbit, pořád bychom se měly mít rády. Neměly bychom si nechat namluvit, že mamina musí znamenat usedlou ženu v roláku a oteplovačkách s mastnými vlasy a zarostlým podpažím. Pořád bychom měly zůstat přitažlivé pro naše drahé polovičky a zároveň můžeme být skvělé mámy,“ vysvětluje Mašlíková.

Témata: Hana Reinders Mašlíková