Jiří Langmajer se ženil, jeho bratr Lukáš chyběl! Jaký je důvod jeho absence?

Jiří Langmajer 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 11:24

V jiných rodinách by šel jeden bratr druhému na svatbě za svědka, u Langmajerových to však – zdá se – neplatí. Když se totiž starší Jiří o víkendu ženil, mladší Lukáš se ani nepřišel podívat. Jaký byl důvod jeho absence?

Adéla Gondíková se o uplynulém víkendu ve středočeském Kostelci u Křížků vdala za hereckého kolegu Jiřího Langmajera, je však otázkou, jak moc ví o vztazích uvnitř jeho rodiny. Existuje totiž spousta indicií, které naznačují, že nejsou zrovna ideální – jednu z nich bylo možné pozorovat dokonce na samotné svatbě.

Ač na obřad dorazily tři stovky hostů, které si novomanželé pozvali, chyběl mezi nimi Langmajerův mladší bratr Lukáš, rovněž známý herec. Je veřejným tajemstvím, že jejich vztahy oproti dobám dávno minulým značně ochladly, což Jiří před jistým časem neváhal přiznat ani na veřejnosti.

„S bráchou, doufám, najdeme společnou řeč ve chvíli, až oba dospějeme,“ řekl před časem týdeníku Téma. Vzhledem k tomu, kolik oběma bratrům je (53 a 38 let), už je nejvyšší čas. Na usmíření to však zatím nevypadá. „Snaží se žít svůj život, ze kterého úplně upřímně nejsem vždycky nadšený,“ vysvětlil čerstvě ženatý Jiří.

Langmajer tehdy v rozhovoru dodal, že zatímco některé rodiny se bez sebe neobejdou, jejich bohužel ano. Problémy totiž míval i s tátou. „Mám je s bráchou oba rád, vím, že máme vnitřní potřebu se vídat, ale brání nám v tom naše složité povahy,“ konstatoval oblíbený herec.

Minimálně s otcem však – zdá se – nalezli společnou řeč. Podle očitých svědků totiž na víkendové svatbě nechyběl, dorazil v karavanu a celou veselku si užil. Naopak bratr Lukáš mezi hosty chyběl, ačkoliv přesný důvod jeho absence nikdo nezná – klidně mohlo jít o pracovní povinnosti.

Témata: Jiří Langmajer Lukáš Langmajer