Šokující přiznání Langmajera!

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. července 2019 9:13 | Aktualizováno: 8. července 2019 11:52

Osm let, během kterých se tajně stýkali, zakončili o víkendu Jiří Langmajer a Adéla Gondíková svatbou. Herec teď přiznal, že z něj jeho partnerka a nyní už manželka udělala lepšího člověka.

"Celá léta jsem se choval jako absolutní kretén. Prostě jsem herectví strašně žral a měl pocit, že když mám jednu hlavní roli za druhou a odehraju dvě stě padesát představení ročně, tak si můžu dovolit cokoli," řekl pro časopis Instinkt Langmajer s tím, že se ho herečky bály.

Pak se ale odehrály dvě události, které ho změnili. "Jednak jsem měl těžký úraz a pak dvě operace, po nichž jsem se musel začít učit znova chodit, takže to mi pánbůh opravdu ukázal vztyčený prst, za druhé jsem potkal Adélu," prozradil kdysi podle Blesku.

Dodal, že Adéla z něj skutečně dělá lepšího člověka. Díky ní si prý uvědomil spoustu chyb a začal se snažit chovat mnohem lépe jak ke svému okolí, tak i sám k sobě.

Například se začal více smát a dívat se na věci optimističtěji než dříve, prozradil herec, který byl dříve ženatý s manželkou Kamilou, s níž má dvě děti.

Témata: Jiří Langmajer Adéla Gondíková