Heidi Janků o únosu synovce: Nevíme, co se tam dělo, ale…

Heidi Janků 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 9:30

Zpěvačka Heidi Janků ještě před nedávnem řešila nepříjemné rodinné záležitosti. Její synovec se stal obětí únosu, skončil na indonéském Bali. Přesto se nyní pětiletý chlapec opět chystá do zahraničí. Copak se v rodině nikdo nebojí?

Uplynulo už několik měsíců od chvíle, co se unesený synovec oblíbené zpěvačky Heidi Janků vrátil v pořádku ke svému otci. Po chlapci pátral Interpol a úřady jej nakonec našly na indonéském ostrově Bali, kam jej poslala jeho maminka. Ta k němu nyní nemá přístup, na rozdíl od Heidi, která s pětiletým synovcem čas od času stráví pár chvil.

„Je to veselé, vnímavé dítě, nic se na něm naštěstí nepodepsalo,“ řekla Blesku s tím, že se u ní učil plavat v bazénu. To však zdaleka není jediná věc, kterou se teď Tomášek musí učit. „Když se vrátil, tak neuměl mluvit, míchal češtinu s balijštinou. Nedokázal vyslovovat písmena Ř a Č,“ vysvětluje zpěvačka.

Dodnes se prý neví, co se na Bali s malý Tomáškem dělo. „Ale podle toho, jak byl bledý, když se vrátil, usuzuju, že moc venku na sluníčku tam nepobyl,“ nechala se Janků slyšet už loni. Celá rodina si alespoň mohla oddechnout, že si chlapec z celé záležitosti nenese žádné dlouhodobé následky.

O letošních prázdninách se synovec zpěvačky podívá na sluníčko přece jen častěji. Jejich část stráví u prarodičů, část s tatínkem a nejspíš i s Heidi. Podle ní bude mít prázdniny jako každé dítě. Dokonce i s výletem za hranice.

„Bali si užil dost. Zahraniční dovolená se také plánuje, ale na Bali určitě ne,“ upřesnila Janků pro Blesk. Kromě Indonésie je však s velkou pravděpodobností ve hře téměř cokoliv.

Témata: Heidi Janků