Adéla Gondíková o svatbě s Langmajerem: Málem se nevzali!

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 8:49

Nejsledovanější tuzemskou svatbou víkendu byl dozajista netradiční obřad, během kterého se stali manželé z herců Jiřího Langmajera a Adély Gondíkové. Právě novomanželka však přiznala, že se málem nevzali.

Herci Jiří Langmajer a Adéla Gondíková si o uplynulém víkendu řekli „ano“ v Kostelci u Křížků, přičemž obřad zakončil veřejný koncert populární kapely J.A.R., během kterého se na pódiu objevil i nově sezdaný pár ve vojenských uniformách. Nechybělo ovšem mnoho a na žádnou veselku vůbec nedošlo.

Langmajer se totiž nechal mnohokrát slyšet, jaký vliv na něj Gondíková má. Herečka a moderátorka si to ale nepřipouští. „To vůbec není moje zásluha, to je čistě věkem – Jirka prostě konečně dospěl. Kdybychom se potkali před deseti lety, tak to takhle nedopadne,“ uvedla podle Blesku.

Oblíbený herec o své proměně rád mluví. Částečně ji přičítá těžkému úrazu, který si před 12 lety udělal během natáčení v Rumunsku. Tenkrát si vážně poranil páteř a musel se začít znovu učit chodit. Větší podíl však přikládá své ženě.

„Aniž bych jí chtěl mazat med kolem pusy, tak tím, jak se chová, ze mě skutečně dělá lepšího člověka. Díky ní jsem si uvědomil spoustu chyb a začal jsem se snažit chovat mnohem lépe jak ke svému okolí, tak i sám k sobě – začal jsem se třeba víc smát a dívat se na věci optimističtěji než dřív. Za to, jaký dneska jsem, vděčím skutečně především Adéle,“ řekl podle Blesku před časem.

Témata: Adéla Gondíková Jiří Langmajer