Proč je Ivana s Gottem? DRSNÉ ODHALENÍ!

Karel Gott s ženou Ivanou 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 8:24 | Aktualizováno: 8. července 2019 22:25

Už několik týdnů hýbe Českem spor mezi dlouholetými přáteli Karlem Gottem a Milanem Drobným. Druhý jmenovaný si pustil pusu na špacír pro vzpomínkovou knížku a manželé Gottovi mu od té chvíle nemohou přijít na jméno. Drobný přesto dává další veřejná vyjádření.

Drobný na úvod nejnovějšího rozhovoru pro eXtra.cz uvedl, že už se o celé věci ani nechce bavit. Je prý pozdě něco dělat, jelikož Gott je ve vleku manželky Ivany. Slavíkův dlouholetý kamarád a někdejší spolužák si však stojí za tím, že to myslel dobře.

Strůjce celé „kauzy“ nadále tvrdí, že Gottův dlouholetý řidič Olda Havránek pronesl ona slova o „domácím násilí“ u Gottových. „Řekl mi: ‚Kdybych mohl, o tom, jak se chová, bych napsal knihu.‘ Sám jsem byl u několika hádek, když nadávala bývalé hospodyni paní Jandové. To je paní, která byla prakticky Karlovou druhou maminkou. Pak přišla Ivana a byl průšvih jak barák,“ vzpomíná pro zmíněný server.

Drobný se domnívá, že v celé věci hrají zásadní roli peníze. „Je jasné, že se o něj s jeho přiznaným a našetřeným příjmem 900 milionů korun bude starat. To je jasné. Karel to bere, nikoho jiného nemá. Když jsem tam teď u něj byl, ani na sekundu nás nenechala o samotě. Pořád tam byla,“ líčí.

Na celé kauze je mu jedna věc hodně líto. „Mrzí mě, že někteří kolegové to nechápou a myslí si, že bych snad proboha Karlovi chtěl nějak záměrně ublížit. V životě ne. Byl to můj nejlepší kamarád a stále ho mám rád,“ dodal na závěr pro eXtra.cz.

Témata: Karel Gott Milan Drobný Ivana Gottová