Meghan, už toho nech! Britové opět zuří kvůli Archiemu!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. července 2019 12:51

Syn vévodkyně Meghan a prince Harryho byl v sobotu pokřtěn. Tajný křest ale pobouřil Brity, a to nejen proto, že o něm nikdo neměl vědět. Veřejnosti chybí i jiná důležitá informace.

Na sociálních sítích je opět živo. Meghan se s Harrym rozhodla, že jejich syn Archie bude pokřtěn tajně, a navíc nezvykle o víkendu. Vévodkyně Kate a princ William přitom na křest médiím vstup povolili. Meghan ne.

Na křest bylo pozváno 25 hostů, ale nezúčastnila se královna Alžběta II., Přiletěl naopak dědeček Archieho, následník trůnu princ Charles s chotí Camillou, dorazila i chlapcova babička Doria Raglandová, matka Meghan. Mezi hosty byl Harryho bratr William s chotí Kate, kteří jsou sami rodiči tří dětí. 

Jména dalších hostů jsou tajná, stejně jako jméno samotného kmotra. A to Brity pořádně štve. Je jasné, že kmotry nejsou Kate ani William, a původní spekulace o herci Georgovi Clooneym se také nepotvrdily. On sám je popřel.

Kdo je tedy Archieho kmotrem je nadále tajné, a veřejnost je díky tomu pořádně pobouřena. Meghan s Harrym ostatně naštvali fanoušky už dřív, a to renovací venkovského sídla Frogmore Cottage, kam se začátkem roku přestěhoval princ Harry a jeho žena Meghan. Ta přišla britskou státní pokladnu na 2,4 miliony liber (68,5 milionů Kč). 

Meghan si ale stojí za svým a chce Archieho vychovávat stranou od veřejného dění. Proč? Těžko říct, ona i Harry mají se slávou své zkušenosti a v případě dětí prince Williama a Kate se nezdá, že by na ně měla popularita špatný vliv.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry