TAJNÁ SVATBA! Langmajer si vzal Gondíkovou! Přišly stovky celebrit!

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. července 2019 17:48 | Aktualizováno: 6. července 2019 22:15

Všichni věděli, že to přijde, ale nikdo nevěděl kdy. Herci Adéla Gondíková a Jiří Langmajer se dnes odpoledne vzali! Své ano si řekli v Kostelci u Křížků.

To, že si hvězdný herecký pár Adéla Gondíková a Jiří Langmajer řekne „ano“, vyšlo najevo už dříve. Proslýchalo se, že se tak má stát v rámci koncertu skupiny J.A.R. Populární herec prý musel svou nastávající manželku dlouze přesvědčovat, protože ona se podruhé vdávat nechtěla. 

Nakonec se ale povedlo a dnes odpoledne si řekli své ano. Podle Blesku dorazil na svatbu otec ženicha Jiří Langmajer starší, bratr nevěsty Dalibor Gondík, herec Marcela Vašinka, zpěvák Dan Bárta, Mahulena Bočanová, Ivana Andrlová, Janis Sidovský, Veronika Arichteva, Jan Dolanský, Jiří Strach, Martin Dejdar, Richard Genzer a mnoho dalších hostů.

Akce se podle serveru zúčastnilo na tři sta svatebčanů a později přiletěl dokonce vrtulník. Koho přivezl ale není jasné. Navíc se ještě ani jeden z novomanželů nepochlubil nikde žádnou fotografií.

Přípravy ale ve velkém začaly už na jaře, kdy se Langmajer údajně rozhodl zbavit se majetku, který jej spojuje s exmanželkou Kamilou. Podle deníku Aha prodal domek v obci Hradové Střimelice u Stříbrné Skalice ve středních Čechách, který vlastnil právě s exmanželkou.

Nemovitost údajně odkoupila firma zabývající se destilací lihovin, ale i pronájmy. Podle katastru nemovitostí nyní herec nevlastní žádný majetek.

Témata: Jiří Langmajer Adéla Gondíková