Novinky u Trojanů? Ivan by pro svou milovanou Kláru udělal cokoli

trojanová, klára 5

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

12. prosince 2017 23:31

Oblíbený herec Ivan Trojan (52) se pomocí svých rolí zapsal do srdcí snad všech Čechů. S manželkou, krásnou herečkou Klárou Trojanovou – Pollertovou (45), tvoří již léta stabilní pár a mají spolu čtyři syny. Jenže Klára se nedávno svěřila, že by jejich rodinu ráda doplnila ještě o jednoho člena, a to o holčičku.

Již nějaký čas trpí Klára nesnesitelnými depresemi. Před pár lety, kdy se u ní deprese objevily poprvé, poznala, že něco není v pořádku Klářina sestra. Právě ta ji pomohla vyhledat lékařskou pomoc a oblíbená herečka začala brát antidepresiva. Mnohokrát se nechala v médiích slyšet, že ačkoli je její psychický stav někdy opravdu velmi špatný a i vstát z postele pro ni bývá nemožné, snaží se držet kvůli jejich dětem. Právě ty jí totiž dávají energii k tomu jít dál. Nový přírůstek do rodiny by tak Kláře určitě dal novou sílu a herečka by si tak konečně splnila dávné přání oblékat svou dcerku do šatiček a roztomilých oblečků.

Podle serveru Šíp Trojan o dalším potomkovi neuvažoval, ale pro svou milovanou ženu by udělal doslova cokoli. Na možný nový přírůstek se prý tak už začíná opravdu těšit, jelikož právě mateřství jeho manželce pomáhá nejvíce.

Držitel šesti Českých lvů je manželem Kláry již úctyhodných pětadvacet let. Skutečnost, že i po takové době, co jsou svoji, si přejí dalšího potomka, je opravdu vzácná. Doufejme, že se tomuto sympatickému hereckému páru podaří další potomek, a že to tentokrát bude vysněná holčička.

Témata: Ivan Trojan Klára Pollertová-Trojanová