Kerestešová na dovolené: Vyprsila se, ukázala syna a vystřelila si z Babiše!

Andrea Růžičková (dříve Kerestešová) vyrazila se synem na dovolenou 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2019 21:37

Slovenská herečka žijící v Česku Andrea Růžičková, rozená Kerestešová, vyrazila na dovolenou do Řecka mimo hlavní sezónu. Zatímco ostatní teprve odjíždí k moři, ona už je zpátky. A pochlubila se sadou zajímavých fotek!

"Tento rok jsme poprvé na dovolené mimo hlavní sezónu...a je to znát...teda možná to někomu přijde neatraktivní...ale nás prostě baví místa, kde je málo lidí, kde si to tak nějak žije po svém. Všichni jsou tady milí a opět se utvrzujeme v tom, že Řecko je přirozeně babyfriendly," přiznala na Instagramu.

Termín "babyfriendly" nepoužila náhodou. Na dovolené jí doprovázel její syn, s nímž se na fotkách nezapomněla náležitě pochlubit. "V údolí motýlu, když motýle ještě spí. A pak na oběd, když Řekové zrovna vstávají. Teď se snažíme usnout, ale když oni teďka kolem zase paří," napsala k jedné z jeho fotografií se zjevnou narážkou na premiéra Andreje Babiše.

Co by to ale bylo za dovolenou bez pořádných fotek v plavkách. I jedné takové se fanoušci dočkali, a sklidila za ní od svých fanoušků náležitý obdiv!

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)