ŠOK: Ivana rozvrací rodinu? Karel Gott se na ni vykašlal! Dostal ZÁKAZ?

Karel Gott 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2019 10:33 | Aktualizováno: 5. července 2019 22:29

Karel Gott se zřejmě vykašlal na svou nejstarší dceru Dominiku. Ta oslavila 46. narozeniny, její táta se jí ale vůbec neozval. Kdo se s ní naopak pokoušel spojit byla jeho žena Ivana.

Podle Blesku z toho byla Dominika pořádně zoufalá! Čekala totiž na tátovu telefonní gratulaci, ten se ale vůbec neozval!

"Dominika byla nešťastná a u telefonu si nakonec raději vypnula zvonění. Chtěla si alespoň chvilku namlouvat, že jí právě teď táta volá," sdělil serveru zdroj z jejího okolí.

Ani to ale nepomohlo. Na telefonu ji svítil pouze nepřijatý hovor od Ivany. Od vlastního otce ale ne.

"Chtěla gratulaci od táty. Mohlo se samozřejmě stát, že její otec volal z manželčina čísla, to se ale Dominice moc nezdálo a nechtěla být zklamaná. Tak toužila po tátově osobní gratulaci," dodal zdroj.

Mohl na ni Gott zapomenout? To se nezdá pravděpodobné, Dominika totiž nedostala ani pozvánku na oslavu Gottových 80. narozenin. Přitom její sestry na oslavě byly.

Může za tím vším stát Ivana? Je to docela dobře možné, pozvánky totiž stejně jako celou oslavu měla pod palcem ona, a navíc údajně vyhodila i hospodyni paní Jandovou.

Právě jejími dorty Gott s dcerou Dominikou častokrát slavili svoje narozeniny společně. To už se nyní ale neděje. Snaží se snad Ivana všechny Karlovy vztahy rozvrátit?

Témata: Karel Gott Dominika Gottová Ivana Gottová