Šokující slova Pazderkové o dětech: Vlastní nebudou?!

Iva Pazderková 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2019 9:48

Herečka Iva Pazderková je ve svých 39 letech stále bezdětná. Sama by ale děti chtěla, a proto má připravený i záložní plán!

Biologické hodiny tikají a Pazderková zatím sama své děti nemá. Uvažovala proto nad tím, že by si sama dítě vzala do pěstounské péče.

"Samozřejmě s přibývajícím věkem a snahou o dítě ty myšlenky člověka napadnou. Myslím si, že to vyžaduje specifický přístup k životu a velkou statečnost a obětavost. Člověk má od malička nějakou představu, jak by měla jeho rodina vypadat, jak by měla vzniknout a je to rozhodnutí, které je velmi těžké v tom se upozadit a opravdu obětovat, a vytvořit dítěti zázemí, které si zaslouží a dát mu veškerou mateřskou lásku, přestože není vaše," řekla podle Super.cz herečka.

I přesto by si moc přála vlastní děti. Podle svých slov se to stále snaží stihnout, ale ta možnost tady nebude věčně. Přesto si ale zatím oraz nedává, naopak.

Pracovních aktivit má víc než dost. Připravuje další desku, píše knížku, navíc se chystá na turné, takže o práci rozhodně nouzi nemá. 

Témata: Iva Pazderková