Půjde Slávek Boura do vězení za pašování drog? NOVÉ informace!

Slávek Boura

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2019 8:58

Moderátor Slávek Boura je jedním z více než šedesáti lidí, kteří jsou podezřelí, že působili jako pašeráci drog mezi Českou republikou, Austrálií a Novým Zélandem. A se něco takového může zdát nesmyslné, policie obvinění proti němu stále nestáhla!

Boura čelí obvinění v kauze sítě drogových kurýrů, kteří mezi Českem, Austrálií a Novým Zélandem propašovali na osm set kilogramů drog. Údajně mu hrozí až 18 let vězení.

Moderátor už dříve přiznal, že obvinění je pravdivé. Vinu ale nepřiznává a tvrdí, že jde o omyl a že je nevinný. Údajně totiž pouze zařizoval věci ohledně nové cestovní kanceláře.

Spolu s Bourou by mělo být do kauzy zapleteno na 60 lidí. V Česku měl drogové kurýry řídit občan z Vietnamu a za jednu převážku drog si měli pašeráci vydělat až 150 tisíc korun. Především šlo o pašování heroinu, kokainu a pervitinu.

Případ, který se táhne už od loňského roku, ale stáe nemá vyústění.  A zdá se, že se ani nikam nepohnul. "Žádný velký posun není. Stále se vyšetřuje, policie ale plánuje, že vyšetřování uzavře nejdřív do konce roku. Už ale proběhly nějaké výslechy, dali jsme jim výpovědi. Ale nijak moc to nesleduju,“ řekl pro extra.cz Boura.

Témata: Slávek Boura Drogy