Šafářová a Plekanec čekají miminko! Známe termín porodu!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec podpořili nadační fond Radost dětem 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. července 2019 9:13 | Aktualizováno: 4. července 2019 17:29

O tom, že Lucie Šafářová (32) a Tomáš Plekanec (36) čekají miminko, se hovoří už několik týdnů. Teď vůbec poprvé otevřeně promluvili!

Plekanec je stále ještě ženatý se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, se kterou má dva syny. I když rozvodové řízení stále ještě běží, čeká jeho partnerka miminko! „V určitou chvíli jsme si řekli, že dítě chceme, a dál jsme tomu nechali volný průběh,“ prozradila v rozhovoru pro čtvrteční Magazín DNES Šafářová.

Načasování podle ní ale samozřejmě není ideální. „Samozřejmě by bylo snazší, kdyby byl Tomáš rozvedený. Takhle si to asi žádná holka nevysní. Ale i já znám lidi, kteří se rozváděli tři roky. Nebo pět,“ zdůraznila sportovkyně.

Vzhledem k věku se proto rozhodli na nic nečekat! „Kdybychom byli mladší, možná bychom počkali. Ale je mi dvaatřicet a spoléhat se na to, že se to pak hned podaří...“ vysvětluje Lucie, která měla strach, že později už by se jim nemuselo zadařit.

O tom, že je těhotná, věděla už před dubnovým turnajem ve Stuttgartu, kde se ve čtyřhře dostala až do finále. Děťátko by se mělo narodit o Vánocích, už teď ale nastávající rodiče vybírají jméno!

Plekanec prozradil, že už mají namyšlená tři jména pro holku a dva pro kluka. Pracovně zatím miminku říkají Čip. „Dva kluky už mám, tak by možná bylo zajímavé mít holčičku. Ale ještě nevíme a je nám to samozřejmě jedno. Jsme teď hlavně šťastní,“ rozplývá se hokejista.

Šafářová se snaží se syny svého přítele dobře vycházet, už v minulosti ale ujistila, že jim nehodlá nahrazovat mámu. A i Plekanec zdůrazňuje, že na své dva kluky z prvního manželství nezanevře! „V žádném případě to není tak, že si s Luckou zakládám novou rodinu a starou opouštím. Manželství nevyšlo, to se stává. A než mít jednu rodinu, kde to neklape, je přece lepší vytvořit novou, funkční. A do ní budou kluci samozřejmě patřit taky,“ dodal podle iDnes.cz Plekanec.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková