Gottovým došla trpělivost? Šokující reakce z Bertramky!

Karel Gott s manželkou Ivanou 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. července 2019 11:18 | Aktualizováno: 3. července 2019 22:21

Válka hvězd pokračuje! Poté, co Milan Drobný prozradil některé pikantní detaily ze života Karla Gotta, jejich přátelství dostalo pořádnou trhlinu! A jak se zdá, štěkanice mezi nimi jen tak neskončí!

Drobný se rozpovídal v knize Náš Karel. Promluvil například o tom, jak Ivana Gottové údajně svého muže bije! To, že by byl Gott obětí domácího násilí, ale zpěvákova mluvčí obratem důrazně popřela.

Drobný ale neskončil a vydal další prohlášení, podle kterého je Gottová jen „nejlépe placená sestra na světě“, která ze svého muže dělá nesvéprávnou osobu! Navíc jí vyčetl, že jde po penězích! Také se prý „tak nějak vypořádala s první Karlovou dcerou Dominikou“.

To už ale všem ve vile na Bertramce zřejmě došla trpělivost! „Pan Gott, ani jeho manželka Ivana, nebudou na trapnou snahu pana Drobného o další zviditelnění se nijak mediálně reagovat. Pan Gott jasné stanovisko již vyjádřil, o PR aktivitách pana Drobného si musí veřejnost udělat již vlastní názor sama,“ reagovala v SMS pro Blesku Gottova mluvčí Aneta Stolzová.

Podle Drobného se ovšem přesně takové reakce dala očekávat! „Konečně se někdo o paní Gottové odváží říct pravdu a Karel zaleze do ulity. No budiž… Mě ale docela uklidňuje, když si přečtu anketu, kdo je na mé straně a kdo na jeho, tedy na její, a já mám přes devadesát procent!“ zdůraznil.

Lituje jen toho, že stejně otevřeně jako on nemluví i další. „Jsem bohužel jediný z branže, kdo dokázal říct to, co si všichni myslí. Jsou to všichni srabi!“ dodal Drobný.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová Milan Drobný