Ženatý miliardář Janeček se opět zasnoubil: Dřív jsem se oženil, abych zachránil život synovi!

Karel Janeček a Lilia Khousnoutdinova 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. července 2019 10:14

Miliardář Karel Janeček se zasnoubil! jeho vyvolenou je jeho stávající partnerka Lilia Khousnoutdinová (31)! S tou už v roce 2017 uzavřel buddhistický sňatek. Pár už má dcerku Isabelu. Zásnubám nezabránil ani fakt, že je Janeček stále ještě ženatý!

Miliardář Karel Janeček se zasnoubil! „Podruhé v životě jsem se rozhodl pevně spojit svůj život s nádhernou ženou. Před 21 lety (jaká to krásná shoda okolností!) jsem totiž žádal o ruku svou první úžasnou ženu Michaelu, které jsem za moc vděčný,“ zavzpomínal Janeček.

Teď prý klekl na koleno podruhé. „Nyní jsem poklekl podruhé v životě a v jedinečné katedrále Máří Magdalény na jihu Francie Lilia řekla své ano. Dnes slavíme v Paříži a jsem nadkonečně šťastný, že vstoupila do mého života. Děkuji jí za její lásku a sílu obstát všechny zkoušky, které nás potkaly. Věřím, že naše společná cesta bude dlouhá a šťastná," rozplývá se zamilovaný miliardář. 

Háček je v tom, že Janeček byl ženatý už dvakrát, kromě zmíněné Michaely si totiž ještě vzal tuniskou matematičku Mariem, se kterou je stále ještě ženatý! Tu ovšem ve svém příspěvku zamlčel! A toho si všimli i někteří jeho fanoušci.

„Nechci šťourat, ale svatba s Mariem se už nepočítá?“ zajímala se jedna z diskutujících. Podle Janečka to ale s jejich vztahem bylo jinak. „Mariem jsem o ruku nežádal. Ji jsem si vzal, abych zachránil život svého syna,“ vysvětloval miliardář.

To ale některé ještě více zmátlo a tak musel Janeček uvést věci na pravou míru. „Nikdy jsem si ji nechtěl brát. Byli jsme dohodnuti, že budeme žít spolu a mít děti. Když otěhotněla, trvala na sňatku, jinak by bývala šla na interrupci,“ dodal matematik.

Témata: Karel Janeček Lilia Khousnoutdinova