Skandál ve Varech: Opilecké tažení Jenovéfy Bokové a její partičky skončilo striptýzem!

Jenovéfa Boková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. července 2019 9:20

Téměř žádný ročních karlovarského filmového festivalu se neobejde bez nějakého toho skandálu či trapasu! Letos se o něj postarala patra kamarádů herečky Jenovéfy Bokové (27)!

Partička kolem Bokové v alkoholovém opojení postarala o pořádný rozruch! Jeden z členů skupiny se rozhodl v šest ráno vykoupat ve fontáně. To samo o sobě by bylo na pováženou. On u toho ovšem navíc byl úplně nahý!

Následně se ukázalo, že opilý naháč je třiatřicetiletý Johan Kolínský! Kolínský má k filmu hodně blízko, v dětství se objevil v pohádkách Dračí prsten nebo Lotrando a Zubejda , dnes se věnuje režii. Mezi jeho díla patří i film o Slavii Spolu jsme silnější. 

Díky incidentu ve Varech se o něm dneska ale spíše mluví jako o „naháčovi z fontány“. Od koupání na Adama ho neodradili ani přítomní fotografové. „„Víte, kdo já jsem?“ křičel na ně podle Blesku.

Na kauzu na sociálních sítích zareagovala i sama Jenovéfa Boková. Když se v médiích začali objevovat články jejím kamarádovi naháčovi, napsala: „Někdy jsou dny, kdy se probudíte, a nic zvláštního se neděje. A pak jsou dny…“

Zdá se ale, že vše bere s nadhledem a optimismem, ke svým slovům připojila i vysmátého smajlíka.

Témata: Jenovéfa Boková Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV) Johan Kolínský