Gott má na účtu miliardu, Ivaně to nestačí? Drobný zasadil finální ránu!

Karel Gott píše autobiografickou knihu 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. července 2019 21:03 | Aktualizováno: 2. července 2019 22:41

Slovní útoky Milana Drobného na Karla Gotta a jeho ženu Ivanu neberou konce. Poté, co se svěřil s tím, že manželka slavíka doma údajně bije, mu zpěvák napsal, že se mu z něj chce zvracet. To si ale Drobný nenechal líbit a zasadil mistrovi finální ránu!

Drobný tvrdí, že ve skutečnosti nedělá nic jiného, než o co ho Karel požádal.  "Říkal mi, že skočdořiťáků má kolem sebe dost a abych mu vždycky řekl, když se mi nebude něco líbit. A tak to teď dělám,“ řekl Blesku.

Tvrdí, že kdyby si mohl s Karlem promluvil mezi čtyřma očima, nemuselo k této veřejné válce dojít. To ale prý není možné. Proč? Důvodem má být Ivana Gottová.

"Když si mě nedávno pozvala na Bertramku, abych něco namluvil pro Karlovu připravovanou knihu, slíbila, že si mě natočí a potom nás nechá o samotě. A myslíte, že to udělala? Hlídala jako ostříž, abychom si nic neřekli, až do mého odchodu!" tvrdí Drobný.

Zmínil se také o tom, kolik má Gott peněz. Údajně to je necelá miliarda korun! Ivanu Gottovou totiž podle Blesku nazval "nejlépe placenou zdravotní sestrou na světě" která odmítla "dál platit věrnou Gottovu hospodyni paní Jandovou, protože 900 milionů na kontě je jí zjevně málo."

Témata: Karel Gott Milan Drobný Ivana Gottová