Do p*dele! Kde jsou ty peníze?! Dejdar se pořádně naštval kvůli Vendule Svobodové!

Martin Dejdar 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. července 2019 11:28 | Aktualizováno: 1. července 2019 21:56

Říká se, že vdova po Karlu Svobodovi Vendula Pizingerová (dříve Svobodová) si z Kapky naděje měsíčně odvádí nemalé sumy. To rozlítilo herce Martina Dejdara!

Pizingerová byla v minulosti nařčena z toho, že si z Kapky naděje udělala byznys. Z nadace si má údajně odvádět měsíčně velmi slušnou provizi. Nic takového se ale nikdy nepotvrdilo.

Přesto se o tom spekuluje dodnes, a herec Martin Dejdar už to nemohl vydržet. Venduly se rázně zastal!

"Na Vendulu Svobodovou může mít každý svůj názor, na to mají lidi právo, ale když přijdete do motolské nemocnice a slyšíte ty doktory a všechny ty, kteří tam pracují, co pro ně pomoc od Kapky naděje znamená, tak ať si každý myslí, co chce, ale hlavně ať si každý sáhne do svědomí, co pro koho druhého kdy udělal," řekl Sedmičce Dejdar.

On sám se navíc rozhodl s nadací spolupracovat ještě blíže a vymýšlí charitativní akce s hokejovým týmem HC Olymp. Chystá navíc druhý ročník Golfu s nadějí, který Kapce naděje loni vynesl 526 tisíc korun.

"Každá koruna je dobrá. Bohužel to slýcháme dnes a denně. Na sociální služby není, ale budeme mít bezva toastový chleba. Super," dodal Dejdar. Pak se pořádně naštval.

"Jenom slyšíte: 'Kdyby nebylo Kapky naděje, nebudeme mít tohle, nebylo by tohle...' To si říkáte, jak je tohle možné? Když si spočítáte, kolik je tu lidí, kolik platíme ročně na sociálním pojištění, to si říkáte, dop*dele, kde ty peníze jsou?! To je motor, který nás žene," vysvětlil.

Témata: Martin Dejdar Vendula Pizingerová