Jakub Prachař si užíval ve Varech: Co na to Agáta? Tomu se ani nechce věřit!

Agáta Prachařová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. července 2019 11:27 | Aktualizováno: 1. července 2019 21:57

Filmový festival v Karlových Varech si nenechal ujít ani herec a moderátor Jakub Prachař. I když byl ještě před několika dny viděn v Praze v objetí se svou manželkou Agátou, do Varů přijel sám! Přesto si hodně rychle našel jinou společnost!

I když se zdá, že krize u Prachařů je alespoň částečně zažehnána, do Varů se vydal Jakub sám bez manželky! „Agáta je na chalupě, kde hlídá děti. Letos, myslím, vůbec nepřijede,“ vysvětlil Blesku.

Sobotní večer pak trávil ve společnosti svých přátel v čele s Liborem Boučkem nebo Matějem Ruppertem a jeho manželkou Terezou. U stolku s nimi však seděly i další dvě krásky, se kterými se Jakub dobře bavil!

A co na to Agáta? Zdá se, že té je to úplně jedno! „Do Varů se letos nechystám. Jsem s dětmi na chalupě a Jakub tam pracuje," zdůraznila. Zajímavé je ovšem to, co řekla dál!

„Společné prázdniny nám začnou až po Varech,“ prozradila Agáta serveru Expres. Vůbec poprvé tak potvrdila, že manželská krize je zažehnána!

A že si chvíle s dětmi na chatě opravdu užívá, dokazuje i na svém instagramu. Zveřejnila svou fotku, na které je nenamalovaná a na hlavě má věneček z kopretin. „Léto na chalupě...to miluju,“ pochvaluje si. Zdá se tak, že jí Karlovy Vary, kam pravidelně jezdila, vůbec nechybí!

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV)