Jiřina Bohdalová: Kšeft roku? Kvůli Prachařovi jde do Talentu!

Jiřina Bohdalová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. července 2019 8:59

Jiřina Bohdalová (88) se svým fanouškům představí v hodně neobvyklé roli! Herečka se už po prázdninách představí jako jedna z porotkyň  show Česko Slovensko má talent!

Bohdalová do porotcovského křesla usedne na podzim, v novém ročníku talentové show nahradí slovenskou moderátorku Dianu Mórovou (49). Jedna z nejznámějších českých hereček se v Talentu objeví hned v několika dílech!

Navezl ji do toho další z hvězdných porotců! „Přemluvil ji Jakub Prachař. Diana Mórová totiž měla nějaké neodkladné povinnosti jinde a na dva natáčecí dny prostě nemohla. Bohdalová nakonec souhlasila, že bude takový hvězdný záskok,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí.

A že nejde jen o drb dokazuje i fakt, že herečka už má své díly natočené. „Strávila na natáčení dva dny a vysílat by se to mělo někdy na podzim,“ dodal zdroj.

Fanoušci Diany Mórové tak mohou být v klidu, jejích oblíbená moderátorka o své místo v porotě nepřišla definitivně, Bohdalová ji jen na chvíli „alternovala“.

Mórová se v Česku proslavila nejen jako porotkyně z Talentu, ale i jako údajná milenka Jakuba Prachaře. Právě ona prý měla být jednou z příčin krize mezi Prachařem a jeho manželkou Agátou!

Témata: Jiřina Bohdalová Česko-Slovensko má talent Jakub Prachař Diana Mórová Agáta Hanychová