Gottova tajná láska! Fotka z dovolená odhalila šokující tajemství!

Karel Gott píše autobiografickou knihu 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. července 2019 8:54

Zpěvák Karel Gott je znám jako milovník žen. Do chomoutu ho sice uvázala jeho žena Ivanka, ale není jediná, kdo měl o mistra zájem. A o koho se zajímal on.

Fotka Gotta z dovolené na Sardinii odhalila jedno z jeho tajemství. Na snímku je totiž vidět, jak drží notebook s otevřeným textem své chystané knihy.

V něm Gott prozradil, o koho se pokoušel v deváté třídě. Byla to jeho ruštinářka, kterou podle Blesku dokonce nedávno pozval k sobě domů na Bertramku!

"Netušili, že jsem ty role milovníků doslova studoval, stále dokola se učil ty svůdné grimasy, abych si je potom mohl ve škole zkoušet na děvčatech a dokonce i na učitelce ruštiny. To ale až v posledním ročníku školy v Kobylisích," píše Gott.

"Jitka Pavlíčková byla jen o pár let starší než my. Nám bylo 15, jí pouhých 21. A učit se učila teprve na nás, a já jsem ji tak rád přiváděl do rozpaků," uvádí podle serveru na dalších řádcích s tím, že kvůli ní dbal na oblékání.

"Zatímco kluci ve škole byli v teplákách a blbli, tak já seděl v lavici v dvouřadém obleku, měl vždy sladěnou kravatu a dělal jsem na ni ksichty, doufaje, že udělám dojem. Když jsem se jí na něco ptal, tak jsem na ni většinou zkoušel šarmérský způsob. Takhle jsem byl ovlivněn filmy," napsal dále.

Server připomněl, že ruštinářku Jitku Pavlíčkovou Gott nedávno zkontaktoval a pozval ji k sobě domů. "Dnes jsem se po 65 letech setkal s mojí ruštinářkou ze základní školy v Kobylisích," napsal tehdy na sociální sítě. Tou dobou ale ještě nikdo nevěděl, že to byla jeho platonická láska. Věděla to Ivana?

Témata: Karel Gott