Pavel Trávníček na rovinu o českých hercích: Myslí si...

Trávníček, Pavel

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 21:55 | Aktualizováno: 30. června 2019 23:10

Herec Pavel Trávníček upřímně promluvil o reputaci herců mezi obyčejnými lidmi. Sám má totiž několik velice negativních zkušeností s tím, jak se k němu běžní občané, někdy i jeho kamarádi, chovali.

Pavel Trávníček má v životopise roli jednoho z nejpopulárnějších pohádkových princů, přesto tvrdí, že ačkoliv si herci myslí, jak jsou oblíbení a všichni je milují, není tomu vždycky tak. 

„Herce vykolejí, když mu urazí zrcátko nebo poškrábou auto. Všichni nás nemají rádi,“ řekl na rovinu svůj názor Expresu a jeho manželka Monika dodala, že v případě jejich auta je to prakticky na denním pořádku.

Sám Trávníček prý kdysi jednoho takového vandala odhalil přímo při činu. Bohužel to nebylo moc příjemné setkání, jelikož se ukázalo, že jde o jeho dobrého kamaráda.

„Tak to chodí. Člověk si myslí něco a je to někdo, koho znáte. Já jsem mu neřekl, že to vím. Jenom jsem mu řekl, že vím něco, co neví, že já vím. Zarazil se a už jsme o tom nemluvili,“ zavzpomínal herec.

S oním vandalem už prý dávno nejsou nejlepší kamarádi, ale dál už Trávníček celý příběh rozvádět nechtěl. Proč a za co se mu kamarád rozhodl tímto způsobem pomstít, tedy nevysvětlil.

Témata: Pavel Trávníček