Jakub Prachař přistižen ve Varech: Dvě sexy krásky najednou!

Jakub Prachař 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 19:00 | Aktualizováno: 30. června 2019 20:45

Jakub Prachař se přijel na karlovarský filmový festival především pobavit a zdá se, že své pověsti dostál. Co však jeho manželka Agáta, se kterou to momentálně mají kdovíjak, řekne na to, že jej přistihli hned se dvěma kráskami najednou?

Jakub Prachař dorazil na filmový festival do Karlových Varů, kde se nechal slyšet, že mu fotografové budou dozajista na každém kroku na stopě. Měl pravdu. Reportéři Blesku mu byli v patách celý včerejší večer, kdy se potvrdilo, co Jakub říkal. Do Varů se zkrátka přijel pobavit.

Herec a porotce Talentu trávil večer ve společnosti moderátora Libora Boučka, zpěváka Matěje Rupperta a jeho manželky Terezy. U stolu v jedné z vyhlášených karlovarských restaurací však seděly ještě dvě krásky, o jejichž pobavení se staral především Jakub.

Po večeři se s přáteli rozloučil a odešel. Prachař měl nezvykle brzkou večerku, do Grandhotelu Pupp se vrátil už kolem jedenácté. Nekonalo se ani žádné milostné vzplanutí, do hotelu s ním nedorazila ani jedna z dvojice krásek.

Ostatně v týdnu se objevily informace, že Jakub s manželkou Agátou zažehnali několik měsíců trvající krizi. Přesto herce jeho žena na festivalu, kam vždy ráda jezdila, nedoprovází a raději tráví čas s dětmi na chalupě.

Zatímco Jakub má v plánu strávit ve Varech několik dní, Agáta potvrdila, že se za ním nechystá dorazit ani později. Tvrzení o tom, že doma zakopali válečnou sekeru, se tak opět zdají být poněkud předčasná.

Témata: Jakub Prachař