Královna Alžběta v šoku: William a Harry jí zlomili srdce!

Královna Alžběta II. 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 16:13 | Aktualizováno: 30. června 2019 23:42

Neshody princů Williama a Harryho lezou krkem i samotné královně Alžbětě, která se rozhodla znesvářené vnuky potrestat. Podle zdrojů z okolí královské rodiny totiž - pokud je to jen trochu možné - raději vyhledává jinou společnost.

O neshodách mezi princem Williamem a jeho bratrem Harrym, respektive jejich manželkami Kate a Meghan, se toho napsalo už spoustu, což samozřejmě nemohlo uniknout ani ostatním členům britské královské rodiny včetně samotné královny Alžběty.

Královna podle všeho nemá vůli do celé věci jakkoliv zasahovat. "Její královskou výsost nezajímají údajné neshody mezi jejími vnuky Williamem a Harrym. Každopádně z toho je nešťastná. Do jejich životů by ale nikdy nezasahovala," řekla deníku The Sun odbornice na dění v královské rodině Ingrid Sewardová.

Expertka se ovšem domnívá, že Alžběta kvůli neshodám mezi bratry preferuje raději společnost jiného ze svých vnoučat Zary Tindallové a jejího manžela Mikea. "Jsou pro ní jakousi úlevou. Kolem nich může být sama sebou," vysvětluje Sewardová.

O neshodách mezi syny prince Charlese se často spekuluje v souvislosti s charitativní činností. Harry se totiž po svatbě s Meghan rozhodl jít vlastní cestou a dobročinné aktivity už nekoordinuje s Williamem a jeho ženou Kate, jak bývalo zvykem v minulosti.

„William je celkem panovačný. Když byli jen tři (on, Kate a Harry), byl zvyklý mít věci pod kontrolou, ale najednou je nemá,“ řekl před nedávnem Sunday Times zdroj zevnitř paláce.

Témata: Královna Alžběta II. Princ Harry Princ William královská rodina (gbr)