Čerstvě vdaná Solaříková se ozvala z líbánek: Jsem na baterky!

Patricie Solaříková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 14:07

Herečka Patricie Solaříková je vdaná teprve několik dní a už na líbánkách v Turecku, kam vyrazila s manželem Tiborem, zjistila, že je na baterky. Co na to asi říkají její věrní fanoušci?

Herečka a bývalá hvězda seriálu Ulice Patricie Solaříková se v minulém týdnu vdala za svého snoubence Tibora Pagáče, čímž se hned pochlubila na Instagramu. Tam nyní zásobuje dojaté fanoušky také momentkami z líbanek, na které novomanželé vyrazili do Turecka. 

„Včera k večeru se malinko zatáhlo a chvilku to vypadalo na déšť... nádhernej vzduch, vítr ve vlasech, krásný to bylo... možná to bylo taky těma pivama, nevim. Prostě to bylo hezký,“ popisovala hvězda Ulice včera na sociální síti. 

Už o dva dny dříve sdílela jinou fotografii ve stejném outfitu, což fanoušci svým idolům mnohdy neodpouští. Ostatně sama herečka si to uvědomila. „Jojo, já vim, stejný plavky, stejnej hacafrak, jsem influencer na baterky,“ zkritizovala se.

Dnes pak Solaříková vyrazila na výlet na koni. „Turecko odškrtnuto, i se zastávkou na pomeranče. Další země přibývá na mým seznamu, kde už jsem jezdila,“ pochlubila se.

"Nedokážu ani popsat, jak nádherný to bylo. Především díky lidem, který s námi ten den oslavili," napsala herečka na sociální síti po svatbě, která pro ni byla tím nejkrásnějším dnem v životě. Vypadá to však, že si dokáže užít i líbánky.

Témata: Patricie Solaříková