Daniel Hůlka na dně: Už nikdy to nebude v pořádku!

Daniel Hůlka 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 14:47 | Aktualizováno: 30. června 2019 23:42

Zpěvák Daniel Hůlka na rovinu promluvil o zdravotních potížích v rodině. Nejprve jej připravily o tatínka, pak kvůli nim dokonce málem přišel o život i vítěz Zlatého slavíka. Jak se mu v tomto směru daří momentálně?

Zpěvák Daniel Hůlka má za sebou v 51 letech život plný vzestupů a pádů. Zatímco k jeho největším úspěchům jistě patří vítězství v anketě Zlatý slavík, zažil v životě i spoustu zklamání ve vztazích apod. Dvakrát si podle svých slov opravdu sáhl na dno. 

Poprvé, když před třemi dekádami umřel jeho tatínek. „Bylo mi jednadvacet let a dodnes mi chybí. Jednou za dva týdny se mi o tátovi zdá. Byli jsme si velice blízcí,“ prozradil magazínu Blesk pro ženy.

Podruhé se bál dokonce o vlastní život, když proležel čtvrt roku na jednotce intenzivní péče s nemocnou slinivkou. Hůlka si prý myslel že umírá, šance byly padesát na padesát. „Moc mi pomohli doktoři a sestřičky na Bulovce. To jsou svatí lidé,“ zavzpomínal populární zpěvák.

Přestože se dal víceméně dohromady, každý den naráží na limity vlastního zdraví. „Když jednou máte problém se slinivkou, nebude to zcela v pořádku už nikdy,“ říká Hůlka na rovinu.

Muzikálová hvězda si musí dávat pozor především na některá jídla - nemůže jíst rajčata nebo papriky - a životosprávu celkově. „Neměl bych vůbec pít, ale časem jsem zjistil, že když to nepřeháním, pivo s kamarády si dát můžu,“ uzavřel zpěvák debatu na téma zdravotních problémů.

Témata: Daniel Hůlka