Jakub Prachař trpí kvůli Agátě: Výsměch ve Varech!

Jakub Prachař má nové tetování 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 11:47 | Aktualizováno: 30. června 2019 23:42

Jakub Prachař se objevil na karlovarském filmovém festivalu, kde se mu dočkalo nečekaného přijetí. Jeho kolegové si z něj začali utahovat kvůli manželské krizi, kterou si právě prochází se svou ženou Agátou.

Ze spekulací kolem jeho manželství se Jakubu Prachařovi už musí točit hlava kolem. Chvíli se zdá, že je svazek s jeho ženou Agátou na cestě k rozvodu, pak je ale oba přistihnou na cestě na romantickou večeři a rázem je všechno jinak.

Kvůli manželské krizi je však herec a porotce talentové soutěže pro smích i svým kolegům, kteří si z něj utahovali na karlovarském filmovém festivalu. „Jakube, jaké to je, když od tebe všechny ženy utíkají?“ posmívali se mu podle Blesku.

Jakub měl naštěstí dobrou náladu, a tak popichování kamarádů s humorem přešel. Sám pak zavtipkoval, když si všiml, kolik se kolem něj hemží fotografů. „Stejně mě určitě vyfotíte, až někde půjdu ožralej,“ prohlásil podle zmíněného deníku.

Prachař se podle svých slov přijel do Varů pobavit, a tak není vyloučeno, že jej fotografové při nějakém trapasu přistihnou. „Já už jsem letos dopracoval, takže už se jenom tak pobavím a to je všechno,“ svěřil se Blesku.

Ovšem jeho manželka Agáta, která letos na festival nedorazí, tvrdí něco docela jiného. Podle ní je Jakub v lázeňském městě pracovně. Vypadá to tedy, že komunikace mezi nimi nadále vázne.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová